Візит представників ПДАУ до Молдови

У Технічному університеті Молдови відбулося засідання Керівного комітету з реалізації проєкту Програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ напряму КА2 «Підвищення спроможності університетів ініціювати та брати участь у розвитку кластерів на принципах інновацій та сталості» (Грантова угода № 609944-EPP-1-2019-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP UniClaD).
 
Звіт про прогрес Полтавського державного аграрного університету презентувала Ілона Яснолоб, кандидатка економічних наук, доцентка, доцентка кафедри підприємництва і права, начальниця науково-дослідного сектора (координаторка проєкту UniClaD від ПДАУ).
 
На зустрічі учасників проєкту відбулося обговорення розвитку матеріально-технічної бази експертних центрів; специфіки планування навчальних модулів, конференцій і семінарів; особливостей організації навчальних візитів та уточнення ключових показників ефективності проєкту, а також визначено підходи до оцінки якості реалізації проєкту та затверджено план роботи партнерів на найближчі 6 місяців.
 
Представники ПДАУ також здійснили   ознайомчий візит до Експертного центру Технічного університету Молдови  та ознайомилися з історичними та культурними пам’ятками Кишинева.