Візит студентів ПДАУ на підприємство ТОВ «ФУНДАМЕНТ БУД-3»

6 липня студенти спеціальності 133 Галузеве машинобудування (ОПП Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва) та 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка (ОПП Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка) з метою практичної підготовки відвідали ТОВ «ФУНДАМЕНТ БУД-3» – одне з передових підприємств із влаштування підземних конструкцій об’єктів агропромислового комплексу України.

Це підприємство забезпечує підготовку ґрунтової основи під найвідповідальніші технологічні споруди провідних зернопереробних підприємств та агрохолдингів України. ТОВ «ФУНДАМЕНТ БУД-3» упроваджує у виробництво сучасні технології та ефективне обладнання для влаштування підземних ґрунтоцементних елементів, веде соціально відповідальний бізнес.

Під час екскурсії студенти зустрілися з головним інженером підприємства  Дмитром Федієм, який поділився власним досвідом роботи та розкрив специфіку машинобудівної бурозмішувальної технології влаштування основи для агропромислових виробництв. Студенти отримали цінні практичні поради щодо освоєння необхідних soft skills і професійної підготовки, ознайомилися з географією роботи підприємства.

Після проведення вступного інструктажу, пояснення правил перебування на підприємстві фахівці підприємства кваліфіковано ознайомили екскурсантів з основними потужностями, продемонстрували роботу бурозмішувальної установки та характерні виклики, з якими стикаються інженери-механіки у польових умовах.

Здобувачам вищої освіти показали особливості технологічних процесів виготовлення ґрунтоцементних конструкцій для АПК. Загалом було оглянуто роботу бурозмішувальної установки, змішувальної станції, розчинонасоса та системи живлення всього комплекту механізації.

Висловлюємо подяку директору ТОВ «ФУНДАМЕНТ БУД-3» Зоценку Василю Миколайовичу за допомогу у формуванні професійних компетенцій студентів інженерно-технологічного факультету вже з перших курсів!

Аудиторія: 

Діяльність: