Вручення подарунків від проєкту YEP, ПДАУ та підприємців

4 березня 2021 року за участю Олександра Галича, директора ННІ ЕУПІТ, Алли Світличної, заступниці директора ННІ ЕУПІТ, Ханлара Махмудова, завідувача кафедри підприємництва і права, керівників проєкту Наталії Дем’яненко та Дмитра Дячкова, викладачів, креативного підприємця Андрія Печериці, а також гостей із Фахового коледжу управління, економіки і права Полтавської державної аграрної академії та Хорольського агропромислового фахового коледжу Полтавської державної аграрної академії відбулося нагородження команди переможців і команд учасників Всеукраїнського конкурсу студентських стартапів від проєкту YEP за ініціативи «Підприємницький університет».

 

 

 

 

Андрій Печериця розповів багато цікавого про підприємництво та запросив на кавову церемонію в кав’ярню «Pecher’s».

 

 

Гра «Вірю – не вірю» між студентами коледжів дала можливість отримати нові знання у сфері креативного підприємництва та подарунки за кмітливість від ПДАА. Їх запросили на навчання за різними спеціальностями та пригостили смачним чаєм із печивом.

 

 

Висловлюємо щирі вітання усім учасникам стартап-проєктів! Бажаємо подальших креативних звершень та успіхів у реалізації найсміливіших ідей!

 

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: