Випуск магістрів ННІ АСЕ 2023 року

28 грудня 2023 року в Центрі культури та дозвілля Полтавської міської територіальної громади відбулася урочиста подія, яка стала справжнім апофеозом навчання випускників Полтавського державного аграрного університету — магістрів! 
Роки навчання нинішніх магістрів виявилися безпрецедентно складними для  української освіти: перебої зі світлом у 2022 році, регулярні сповіщення про повітряну загрозу та дистанційне навчання. Війна змусила переосмислити життя, змінити цінності та пріоритети, навчила ще дужче любити, цінувати тих, хто поряд, єднатися навколо спільної національної ідеї. Попри все, наші випускники здобули необхідні знання та  навички, які їм у цих нелегких умовах самовіддано передавали науково-педагогічні працівники Університету. Найголовніше те, що ми вистояли та підготували сотні фахівців для різних галузей економіки нашої держави!  
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Захід розпочався з вітального слова заступниці в. о. міського голови Полтавської міської ради Тетяни Бардіної. Потім ректор ПДАУ Олександр Галич привітав магістрів і побажав їм міцного здоров'я, добробуту та найповнішої самореалізації. 
 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Після неймовірних виступів народного ансамблю сучасної пісні «MAL-A-XIT» та колективу сучасно-естрадного танцю «A.D.V.A.N.C.E.» розпочалася урочиста частина — вручення магістерських дипломів. Ця почесна місія випала ректору ПДАУ Олександру Галичу спільно з   директором навчально-наукового інституту агротехнологій, селекції та екології Миколою Мареничем.
     
Бажаємо нашим випускникам професійного зростання, успішних проєктів, життєвих успіхів під мирним небом рідної України! Не забувайте свою альма-матер і рідні кафедри та ННІ АСЕ! Ми завжди вам раді та щиро сподіваємося, що кожен з вас досягне життєвого та професійного успіху!