Виїзне заняття з дисципліни «Готельна справа» в готельно-ресторанному комплексі «Аристократ»

8 березня для здобувачів вищої освіти спеціальності Готельно-ресторанна справа було проведене виїзне заняття до готельно-ресторанного комплексу «Аристократ» в рамках вивчення дисципліни Готельна справа. Готель пропонує для проживання 45 номерів різної категорії (90 місць), послуги конференц-зали (до 25 місць), ресторану на 50 осіб, банкетної зали. Виїзне заняття організоване за допомогою керуючої готелем пані Ольги БОРДУН, яка протягом декількох годин розповідала про особливості функціонування готелю, нові рішення та свій досвід в готельній справі. Готельно-ресторанний комплекс приймає відвідувачів більше 10 років, має класичні послуги розміщення та впроваджує нові.

Для групи ГРС-11 Ольга БОРДУН пояснила правила обслуговування гостей, відмінностей номерів різних категорій, роботу покоївок та багато іншої корисної інформації. Розпочалось заняття з ознайомлення з приймально-вестибюльною групою приміщень, рецепцією, службою охорони, програмою бронювання номерів.

Далі студенти відвідали приміщення ресторану, дізнались про особливості надання послуги сніданок в різні періоди функціонування готелю, ознайомились із роботою бару та зонуванням закладу харчування. Приміщення готелю і ресторану вражають стильним інтер’єром, вишуканим дизайном та чистотою. Однією із рис концептуальності готелю є його архітектурна особливість – атріумне виконання, завдяки якому спілкування чи роботу в готелі можна поєднувати з насолодою сонцем і небом, що заповнюють простір готелю. Доброзичливе ставлення, небайдужість та професійне відношення до своєї справи –  основні риси команди готелю. Саме тому відвідувачі готелю повертаються до нього неодноразово. Серед постійних клієнтів готелю є футболісти,  артисти, творчі особистості, іноземні гості. До кожного працівники готелю відносяться з повагою та розумінням.

    

   

   

Викладачі кафедри та здобувачі вищої освіти вдячні колективу готельно-ресторанного комплексу «Аристократ» та особисто пані Ользі БОРДУН за теплий прийом, професійну майстерність та надані знання!