Визначено переможців і призерів Кубка пам’яті Аранчія С. В.!

25 квітня в Полтавському державному аграрному університеті урочисто завершилися змагання за  Кубок пам’яті Аранчія Сергія Васильовича з мініфутболу – чотири дні неймовірних емоцій і командної боротьби.


⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ректор Університету Олександр Галич під час урочистої церемонії нагородження зазначив, що цьогорічні змагання за Кубок  промайнули неймовірно швидко. Всі ми стали свідками надзвичайної майстерності, запалу та прагнення до перемоги. Варто пам’ятати, що у спорті, як і в житті, перемагає той, хто наполегливо йде до своєї мети, не здається і вірить у власні сили.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Голова вченої ради ПДАУ Валентина Аранчій вручила нагороди переможцям і призерам:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
за І місце – збірній команді «Викладачі Полтавського державного аграрного університету»;


за ІІ місце – збірній команді студентів навчально-наукового інституту агротехнологій, селекції та екології;


за ІІІ місце – команді «Друзі», до складу якої входили син та онук Сергія Васильовича.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Кубок пам’яті Аранчія С. В. – це не лише спортивний турнір, це данина пам’яті видатної людини, визнаного діяча ветеринарної медицини України, заслуженого працівника ветеринарної медицини, одного із засновників факультету ветеринарної медицини нашого ЗВО, начальника Головного управління ветеринарної медицини, головного державного ветеринарного інспектора у Полтавській області, генерал-майора, кандидата ветеринарних наук, який багато зробив для розвитку спорту в Університеті.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Вітаємо переможців і призерів! Бажаємо всім учасникам нових спортивних звершень, міцного командного духу та невичерпної енергії!