Як підготуватись до написання академічної роботи та перевірки на плагіат?

22 березня 2023 року о 14:00 за сприяння відділу моніторингу та забезпечення якості освіти ПДАУ і ТОВ «Антиплагіат» відбувся вебінар «Як підготуватись до написання академічної роботи та перевірки на плагіат». Спікером заходу виступив Михайло Богдан, менеджер по  роботі з клієнтами.

Модератором вебінару була керівниця навчально-наукового центру забезпечення освітньої діяльності та якості освіти Людмила Шульга. Відкрив захід голова Групи сприяння академічній доброчесності, перший проректор ПДАУ професор Олександр Галич, який привітав учасників вебінару та наголосив на важливості дотримання принципів академічної доброчесності в освітній діяльності Університету. 

Загалом у заході брали участь близько 100 осіб, з-поміж яких здобувачі вищої освіти ступеня доктора філософії за спеціальностями 201 Агрономія, 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва, 211 Ветеринарна медицина, 133 Галузеве машинобудування, 073 Менеджмент, 051 Економіка, 281 Публічне управління та адміністрування 1–4 курсів, а також гаранти освітньо-наукових програм: Агрономія – Сергій Поспелов, Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва – Павло Ващенко, Ветеринарна медицина – Валентина Євстаф’єва, Машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва – Володимир Ветохін, Менеджмент – Микола Зось-Кіор, Економіка – Людмила Березіна, Публічне управління та адміністрування –  Тамара Лозинська.

Доповідач зазначив, що Unicheck – це сервіс для перевірки робіт на ознаки плагіату, який вчасно надає підтримку своїм користувачам і може адаптувати систему відповідно до потреб навчальних закладів.

Під час зустрічі всі присутні мали змогу ознайомитись із методами контролю академічної доброчесності, які використовує система Unicheck, технологіями, які застосовуються для пошуку текстових модифікацій, інформацією про те, на які сигнали звіту подібності варто звертати увагу. Здобувачі вищої освіти отримали корисні поради щодо підготовки академічної роботи до перевірки на плагіат Unicheck: https://unicheck.com/ua/blog/yak-pusaty-bez-plagiaty

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: