Ювілейна зустріч випускників університету

Нещодавно в університеті відбулася історична зустріч випускників, які 50 років назад закінчили агрономічний факультет (нині – Навчально-науковий інститут агротехнологій,
селекції та екології. 
    В усіх був чудовий настрій від очікуваної зустрічі, з великим задоволенням вони обійшли територію університету, згадували свою юність та різні події під час навчання. Спогади продовжились в першому навчальному корпусі, в аудиторії №41. З повагою та шаною наші випускники згадали викладачів агрофаку: декана В.І.Москаленка, професорів, доцентів та асистентів: М.І.Осадчего, В.Й.Пржегорлинського, В.І.Жарінова, М.М.Чекаліна, В.В.Шевельова, М.В.Чуба та багато інших, які назавжди залишилися в пам’яті.
   Про сучасний стан та досягнення університету нашим шанованим гостям розповів завідувач кафедрою землеробства і агрохімії С.В.Поспєлов. Багато хто з присутніх був приємно здивований, що сьогодні здобувачі можуть отримати освіту в ННІ АСЕ не тільки агронома, а й еколога, насінника, із захисту рослин, землевпорядника, біотехнолога.  Приємно було почути, що агрономічна справа стала сімейною традицією: сини Олександра Тимохи та Віктора Сухомліна також закінчили наш факультет. Зустріч випускників 1973 року пройшла з оптимізмом і позитивом.
 
   На фото: Випускники 1973 року Олексій Нагорний, Віктор Сухомлин, Володимир Федій, Іван Романець, Галина Темченко, Григорій Литвиненко, Надія Замула, Раїса Пурас, Валентина Чередниченко, Володимир Лисівець, Олександр Бартош, Георгій Бабенко, Олександр Тимоха, Любов Троцик, Онатолій Радченко, Микола Солодовник, Микола Рудич, Віктор Кльоз.