Захист дипломних проектів студентів спеціальності 181 Харчові технології у Лохвицькому механіко-технологічному коледжі ПДАА

З 28 по 30 січня 2020р. у Лохвицькому механіко-технологічному коледжі Полтавської ДАА тривали засідання екзаменаційної комісії із захисту дипломних проектів студентів технологічного відділення спеціальності 181 Харчові технології за ОПП Бродильне виробництво і виноробство. Очолювала комісію доцент кафедри харчових технологій ПДАА Будник Н. В.

 

Захист випускових проектів справив на членів екзаменаційної комісії приємне враження. Більшість студентів на захист представили не лише дипломні проекти певного виробництва, а й досить змістовні та цікаві презентації науково-дослідних робіт. Студенти розробляли нові види безалкогольних та слабоалкогольних напоїв, досліджували їх не лише в лабораторіях коледжу, а й на таких провідних підприємствах з виробництва напоїв, як «Оболонь», « Рогань», ТЗОВ ТВК «Перша приватна броварня» та ін. Деякі зразки власних розробок студенти запропонували продегустувати членам приймальної комісії та однокурсникам.

 

Значна кількість студентів виявила бажання продовжити навчання на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва Полтавській державній аграрній академії за спеціальністю 181 Харчові технології. Профорієнтаційна робота була також проведена зі студентами молодших курсів.

 

 

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: