Засідання робочої групи з розроблення освітньо-професійної програми Біотехнології та біоінженерія

24 листопада 2023 року відбулося засідання робочої групи з розроблення освітньо-професійної програми Біотехнології та біоінженерія. На засіданні були присутні: завідувачка кафедри Таміла РОМАШКО, гарант ОП Сергій КОРІННИЙ, голова ради з якості вищої освіти спеціальності Біотехнології та біоінженерія Ірина КОРОТКОВА, професорки кафедри Світлана ГАПОН, Тамара САХНО, завідувачка лабораторії Катерина БЛАГОДАРЬ, здобувачі вищої освіти Ірина ГАЛУШКО та Дмитро ГОРБАЧ.

Під час зустрічі було обговорено ключові питання з оновлення та підготовки проєкту ОП Біотехнології та біоінженерія, зокрема переглянуто матрицю забезпечення програмних результатів навчання відповідними обов’язковими компонентами ОП Біотехнології та біоінженерія; розглянуто структурно-логічну схему та внесено певні корективи щодо послідовності вивчення обов’язкових освітніх компонент; обговорено перелік обов’язкових і вибіркових ОК, запропоновано зміни.     

За результатами робочої зустрічі було вирішено направити у відділ якості проєкт ОП Біотехнології та біоінженерія для оприлюднення на сайті ПДАУ з метою громадського обговорення та отримання пропозицій, коментарів і зауважень.