Завершення навчально-заводської практики на ПП «Лубнимаш»

 

У липні 2023 року підійшла до завершення навчально-заводська практика у студентів 2 курсу спеціальності 133 Галузеве машинобудування. Першу частину практики здобувачі вищої освіти пройшли у вересні минулого року, працюючи на різних заводах і підприємствах Полтавської області.

Ми ж продовжуємо цикл дописів про практичну підготовку на заводі «LUBNYMASH» у місті Лубни Полтавської області (перша частина практики: https://www.pdau.edu.ua/content/navchalno-zavodska-praktyka-na-pp-lubnymash).

Директор і працівники підприємства завжди привітно зустрічають студентів і керівників практики Полтавського державного аграрного університету. Сама практика безпосередньо проходила на території декількох цехів і складів. Студенти допомагали у технічному відділі, на складальній дільниці, верстатах і в сортувальному складі. Всі здобувачі вищої освіти отримали досвід, про який не напишуть у підручниках і не розкажуть на лекціях. Практиканти швидко навчалися працювати на різноманітній техніці, набули навички практичної роботи та продемонстрували хороші результати.

Дирекція заводу з нетерпінням чекає студентів і випускників для взаємної співпраці, а студенти нашого факультету зі свого боку з нетерпінням чекають на наступні практики.