Здобувачі спеціальності 073 Менеджмент та колектив кафедри менеджменту ім. І.А. Маркіної долучилися до пленарного засідання науково-практичної конференції за підсумками проходження практик.

      30.03.2023 здобувачі спеціальності 073 Менеджмент та колектив кафедри менеджменту ім. І.А. Маркіної долучилися до  пленарного засідання науково-практичної конференції за підсумками проходження практик.
     Конференція розпочалася з вітальних слів директорки ННІ ЕУПІТ, к.е.н., доцентки Алли СВІТЛИЧНОЇ, комерційного директора ТОВ «Чуб Агроконцепт», к.с.-г.н. Олега ЧУБА та голови організаційного комітету конференції к.е.н., доцентки Тетяни ДЯДИК. Спікерами заходу були здобувачі вищої освіти ННІ ЕУПІТ бакалаврського та магістерського рівнів, які презентували цікаві доповіді з актуальними пропозиціями щодо удосконалення функціонування підприємств.      Спеціальність 073 Менеджмент на пленарному засіданні конференції представила Алла ЧЕРЕВКО (науковий керівник – к.е.н., доцентка Олена ВАРАКСІНА) з доповіддю на тему: «Ключові аспекти управління витратами підприємства».      Дякуємо організаторам конференції та координаторам з практичної підготовки за продуктивний та змістовний онлайн-захід!