Зустріч студентів із головним бухгалтером ПАТ "КЕРНЕЛ ГРУП" що входить до складу ПАТ "КЕРНЕЛ ГРУП"

 

19 жовтня 2022 року в рамках співпраці зі стейкхолдерами в навчально-науковому інституті економіки, управління, права та інформаційних технологій відбулася зустріч із головним бухгалтером ТОВ "Кононівський елеватор", що входить до складу ПАТ «Полтавський олійноекстракційний завод-КЕРНЕЛ ГРУП», фахівчинею у сфері бухгалтерії, аудиту та фінансів, людиною з надвисоким професійним рівнем, яка має міжнародну кваліфікацію, підтверджену DipIFR (Diploma in International Financial Reporting) АССА (Асоціації присяжних сертифікованих бухгалтерів, Association of Chartered Certified Accountants), МИХАЙЛОВОЮ Оксаною Вікторівною.

Оксана Вікторівна здобула вищу освіту у нашому Університеті, вона йшла до професійного та кар’єрного успіху шляхом постійного розвитку фахової майстерності, навчалася за програмою міжнародної професійної бухгалтерської організації АССА. Природно, що студентська молодь із зацікавленістю долучилася до розмови на тему «Сходинками професійного зростання». Оксана Вікторівна розповіла про особливості ведення фінансової, економічної, облікової, зовнішньоекономічної діяльності під час воєнного стану, визначила ключові умови професійного зростання, назвала основні критерії успішного працевлаштування молодих фахівців тощо.

У заході взяли участь здобувачі вищої освіти спеціальностей «Міжнародні економічні відносини», «Економіка», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», а також директор ННІ ЕУПІТ к. е. н., доцент Світлична А. В., гарант освітньої програми «Міжнародні економічні відносини» д. е. н., професор Шкурупій О. В., гарант освітньої програми «Економіка» д. е. н., професор Самойлик Ю. В., голова ради з якості вищої освіти спеціальності «Міжнародні економічні відносини» к. е. н., доцент Чернова О. В. і професорсько-викладацький склад кафедри економіки та міжнародних економічних відносин.

У ПДАУ ведеться велика робота з розбудови партнерства закладу вищої освіти зі стейкхолдерами. Налагодження таких зв’язків є взаємовигідним. Це відкриває широкі перспективи для всіх зацікавлених сторін: для закладу вищої освіти та бізнесу – можливість отримати від партнерства високий результат відповідно до поставлених завдань їхньої діяльності, а для здобувачів вищої освіти – втілити мету набуття ґрунтовних знань і цінних професійних навиків, що є необхідною умовою їхнього працевлаштування та подальшого кар’єрного зростання.