Зустріч здобувачів вищої освіти ННІ ЕУПІТ із представниками студентського самоврядування

20 жовтня 2023 року здобувачі вищої освіти навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій ПДАУ зустрілись із представниками студентського самоврядування. Зокрема, на зустрічі був присутній голова студентського Сенату ПДАУ Максим Бобровський, який наголосив на важливості студентського самоврядування для розвитку суспільства, виявлення потенційних лідерів, вироблення у них навичок управлінської та організаторської роботи з колективом, формування майбутньої еліти нації.
Студентське самоврядування – це самостійна громадська діяльність студентів, які мають активну позицію щодо функціонування свого навчального закладу та в особистому житті. Метою студентського самоврядування є реалізація функцій управління ЗВО, захист прав та інтересів студентів, розв’язання питань навчання, побуту, дозвілля та максимальне розкриття потенціалу кожного студента.
На зустрічі детально розглядалася структура управління ПДАУ та місце студентського самоврядування в цій структурі. Презентувалися заходи, що були організовані студрадою протягом року: адаптиви, вечір першокурсника, тренінги, брейнринги, Школа волонтера, квести, гра «Мафія».
Голова студентської ради  ННІ ЕУПІТ ПДАУ Анастасія Семенкова розповіла про важливість  участі у студентському самоврядуванні та житті Університету, волонтерських проєктах, про роботу комісій студентської ради ННІ ЕУПІТ: спорту та туризму, культури та мистецтв, освіти та законності, медіа; презентувала сторінки Університету та інституту в соціальних мережах.