Зимова Студреспубліка - 2013

“Будь тією зміною, яку ти
хочеш побачити в світі”
(Махатма Ганді)


      З 22 по 24 лютого 2013р. у монастирі Згромадження Сестер Пресвятої Родини, що у Прикарпатському Гошові, проходила найінтелектуальніша подія зими - «V Зимова Студреспубліка» на тему «Які кроки необхідно передбачити, щоб вийти з кризи та стати лідерами в передових трендах майбутнього».
      Біля 50 учасників практично з усієї України намагалися розібратися в питаннях: що таке низхідний і висхідний тренди, які саме висхідні тренди можуть допомогли Україні та світу загалом вийти з кризи.

      Делегація Полтавської області була наймасовішою на ЗиСР і налічувала 11 учасників. Це підтверджує рівень підготовки студентів, активну громадську  позицію та бажання бути творцем свого майбутнього.

      Полтавську державну аграрну академію гідно представили три студентки:

  • Бобир Юлія - студентка 5 курсу, факультет «Економіки та менеджменту»;
  • Піддубна Анастасія  – студентка 4 курсу, факультет «Ветеринарної медицини»;

  • Макаова Богдана  – студентка 1 курсу, факультет «Агротехнологій та екології».

      Цього року оргдіяльнісна гра виявилася дуже непростою. Учасники працювали над проблемними питаннями, аналізували сьогодення, мріяли та шукали навколо чого буде вирувати життя в майбутньому.

       Наприкінці другого дня групами було винайдено 5 висхідних трендів майбутнього у застосуванні до України: кібернетичний, освоєння нових просторів, «структуризація», нові соціальні технології, трансгуманізм. 
       В останній вечір було оголошено переможців. Дипломи «з відзнакою» отримали: Павло Богачик - студент Уманського національного університету садівництва, студент Києво-Могилянської академії Олександр Прусенко та Артур Сягайло з Кременчука.
      Переможців було нагороджено цінними подарунками від партнерів Студреспубліки: «Лабораторії Касперського», комп’ютерної компанії MSI, компанії CROCS. Книги з власним автографом надав експерт Студреспубліки, проф. Георгій Почепцов та учасник Партнерської ради Студреспубліки, д-р Богдан Гаврилишин.

      Вже 25 лютого, по закінченні ЗиСР, учасники «Зимової Студреспубліки» послухали духовний концерт, чудові пісні о. Вітольда Левицького, а опісля цього  мали можливість відвідати Вигодське лісове господарство та розташований неподалеку чоловічий монастир Чину св. Василія Великого.

Стаття учасниці V ЗиСР, Макаової Богдани, аналітика гри.

Аудиторія: 

Діяльність: