Адаптиви першокурсників ФОФ

Потрапляючи у новий колектив, ми отримуємо можливість завести нові знайомства, друзів, пізнати не тільки людей, а й їх інтереси. Не варто обмежуватися вузьким колом знайомств, для кожного студента його факультет – це його родина, але спілкування і дружба не має ніяких обмежень, вся наша аграрна академія це велика дружна сім’я, в якій усі підтримують і поважають один одного. Щоб більше дізнатися один про одного наші новачки-першокурсники відвідали адаптив, який відбувся 9 жовтня в парку Перемоги.

 

Адаптив був спрямований на те, щоб навчити працювати в команді, бути дисциплінованими, донести, що слід прислуховуватись і поважати один одного, завести нових друзів. Командні ігри, спортивні вправи і веселі розмови допомогли нам роззнайомитися, навчитися покладатися і довіряти один одному.

 

Першачки проходили випробування, кожна нова перемога додавала їм наснаги і мотивації. Всім учасникам дуже сподобався проведений захід, кожен  міг виразити свою думку під час групової рефлексії, сприйняти критику і зробити висновки. Найбільше учасникам сподобалося «падіння на довіру», це випробування було завершальним етапом цього заходу. Кожна команда працювала злагоджено і дружно. Після завершення усіх випробувань всі учасники пішли в їдальню щоб підкріпитися і поговорити.
Адаптив подарував усім гарний настрій і  весело провели час.Слід проводити більше таких заходів, зміцнювати дружбу між факультетами, бо як відомо – коли нас багато – нас не подолати!)))

Аудиторія: 

Діяльність: