Екскурсія студентів факультету Обліку та фінансів

26 червня 2019 р. здобувачі вищої освіти 2 курсу спеціальностей «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа та страхування» відвідали Полтавську міськрайонну філію Полтавського обласного центру зайнятості.

 

Цікаву та змістовну екскурсію провів провідних фахівець центру Кривоспицький Владислав Олександрович, який розповів про систему соціального захисту українських громадян від безробіття та організацію роботи Державної служби зайнятості.

Надзвичайно корисними для студентів були поради фахівця щодо пошуку роботи та написання резюме. Викликала неабиякий інтерес також інформація про актуальні вакансії та можливість знайти тимчасову роботу на період канікул. Екскурсанти також мали можливість побачити як співробітники центру занятості надають допомогу людям, що шукають роботу.

Організували екскурсію викладачі кафедри економічної теорії та економічних досліджень ПДАА (Рудич А.І., Єгорова О.В., Кононенко Ж.А., Кончаковський Є.О., Чіп Л.О.). Ознайомлення з організацією роботи філії проводилось в межах навчальної практики з дисципліни «Статистика» при вивченні теми «Статистика зайнятості».

 

Аудиторія: 

Діяльність: