Екскурсія здобувачів ФОФ в рамках навчальних практик до ДПІ у м. Полтава

20 червня 2023 року здобувачі факультету обліку та фінансів спеціальностей 071 Облік та оподаткування та 072 Фінанси, банківська справа та страхування в рамках навчальних практик «Фінанси», «Статистика», «Первинний облік» завітали до Державної податкової інспекції у м. Полтава.

Гостинно зустріла учасників екскурсії заступник начальника Державної податкової інспекції у м. Полтава Світлана Лактіонова, керівники та спеціалісти відділів.
Учасники екскурсії були вражені теплим прийомом, уважністю та теплотою цієї зустрічі. Вони були ознайомлені з організацією, змістом роботи установи, напрямками діяльності по обслуговуванню платників податків. Студенти отримали багато корисної інформації про порядок реєстрації платників податків, подання податкової звітності, роботу електронного кабінету платника податків, отримання податкової знижки.

 
Корисною була інформація про можливості проходження виробничої практики, можливостей подальшого працевлаштування по спеціальності. Надихає та сповнює впевненістю у власних силах звернення, що почули студенти: «МИ ЗАЦІКАВЛЕНІ В ВАС!».
Від імені учасників екскурсії висловлюємо щиру вдячність за цікаву та змістовну екскурсію!