Факультет обліку та фінансів відзначив День туризму

Щорічно 27 вересня усі причетні до сфери туризму відзначають Всесвітній день туризму та День туризму в Україні. З нагоди цього професійного свята на факультеті обліку та фінансів, де вже другий рік здійснюється підготовка бакалаврів за освітньо-професійною програмою Туризм, була організована екскурсія територією університету та вулицею Сковороди для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальностей 242 Туризм і рекреація, 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок, 071 Облік і оподаткування.

 

Екскурсію провела Локес Наталія Володимирівна, завідувач Народного музею історії ПДАУ. Під час тематичної екскурсії здобувачі вищої освіти почули змістовну розповідь про історичні будівлі на території університету та розміщеними по вулиці Сковороди, які є архітектурними пам’ятками та де жили й навчалися відомі державні діячі, вчені, письменники.

Біля меморіальних дошок на честь Симона Петлюри, Григорія Сковороди, Михайла Остроградського Наталія Володимирівна розповіла цікаві факти про їх життєвий та професійний шлях.

За підсумками екскурсії кожен із нас повинен пам’ятати, що історичне краєзнавство починається з твого міста, твоєї вулиці, твого будинку.

Висловлюємо щиру вдячність Локес Н. В. за змістовно проведену екскурсію, позитивні емоції та нові знання про рідний край.