Кафедра фінансів і кредиту провела зустріч зі студентами аграрно-економічного коледжу

8 жовтня 2019 року в рамках профорієнтаційної роботи кафедра фінансів і кредиту факультету обліку та фінансів Полтавської державної аграрної академії провела зустріч зі студентами аграрно-економічного коледжу Полтавської державної аграрної академії.
Заступник декана факультету обліку та фінансів, доцент кафедри фінансів і кредиту, к.е.н., доцент Безкровний Олександр Валентинович надав інформацію стосовно можливостей і перспектив подальшого навчання студентів коледжу на факультеті обліку та фінансів ПДАА, а також щодо актуальності освітніх програм для майбутньої кар’єри.
 
 
Професор кафедри фінансів і кредиту, к.е.н., доцент Капаєва Людмила Миколаївна та доцент кафедри фінансів і кредиту, к.е.н., доцент Дроботя Яна Анатоліївна провели дуальну лекцію на тему: «Предмет фінансової науки як пізнання сутності фінансів». У ході лекції-бесіди було акцентовано увагу на сутності фінансів як певної абстрактної категорії, визначено три базових конфлікти фінансів, окреслено функції фінансів та охарактеризовано фінансову систему, визначено предмет та методи фінансової науки. Лекцію було унаочнено конкретними прикладами.