Продовжуємо співпрацю з обласною бібліотекою

Полтавська обласна універсальна наукова бібліотека імені І. П. Котляревського є багаторічним партнером факультету обліку та фінансів ПДАУ у спільній справі навчання студентів роботі з науковою інформацією.

14 червня 2023 року працівники бібліотеки провели для здобувачів вищої освіти оглядову екскурсію закладом. Відвідали книжкове зібрання студенти другого курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» під керівництвом викладачів кафедри фінансів банківської справи та страхування Єгорової Олени та Рудич Алли.

Екскурсію провела Ніна Анатоліївна Климко, завідувачка відділу обслуговування користувачів. Багато цікавої та корисної інформації дізналися відвідувачі бібліотеки про її історію, структуру та ресурсні можливості.

Звісно, найбільша увага була приділена методиці пошуку економічної та статистичної інформації, роботі з науковою та періодичною літературою. Приємно здивували екскурсантів умови, створені для роботи відвідувачів бібліотеки.

Відвідувачі впевнилися, що сучасна бібліотека – це не лише зібрання книжкових фондів, а справжній центр соціокультурних заходів, зокрема виставок, майстер класів, курсів, гуманітарної допомоги для тимчасово переміщених осіб тощо.

 

Щиро дякуємо Ніні Анатоліївні Климко та співробітникам усіх відділів бібліотеки за пізнавальну екскурсію!