Профорієнтаційна зустріч із учнями Полтавської гімназії № 13

Викладачі кафедри економічної теорії та економічних досліджень долучились до активної профорієнтаційної роботи факультету обліку та фінансів.

10 жовтня до учнів 11-их класів 13-ої гімназії м. Полтави завітали доценти кафедри Єгорова Олена Володимирівна, Кончаковський Євген Олегович та доцент кафедри фінансів і кредиту Дроботя Яна Анатоліївна.

А допомогли розповісти школярам про переваги навчання  в нашому закладі випускниця цієї гімназії, а нині студентка четвертого курсу ФОФ Петренко Віка та її одногрупник Телятник Максим.

Метою зустрічі було ознайомити молодих людей з історією та сьогоденням Полтавської державної аграрної академії, презентувати спеціальності, за якими можна здобути вищу освіту.

А щоб школярі хоч ненадовго відчули себе студентами факультету обліку та фінансів, доцент Кончаковський Є.О. прочитав їм міні-лекцію на тему «Бренд як економічна категорія».

Цікава тема та яскрава презентація не залишили учнів байдужими – вони із захопленням слухали лектора та відповідали на його запитання.

Від такого корисного й водночас щирого та невимушеного спілкування отримали задоволення як учні, так і гості гімназії.

 

Аудиторія: 

Діяльність: