Студенти ПДАА, під керівництвом Литвина О.Ю. взяли участь у семінарі-форумі «Механізми взаємодії ОСББ та органів влади: регіональний вимір»

3 жовтня 2019 р. у Полтавській обласній державній адміністрації в рамках проекту ЄС / ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES) відбувся обласний семінар-форум «Механізми взаємодії ОСББ та органів влади: регіональний вимір». Участь у ньому взяли студенти 1 курсу спеціальності «Політологія» та один з організаторів та активних учасників форуму – доцент кафедри економічної теорії та економічних досліджень Полтавської державної аграрної академії Литвин О. Ю.

Здобувачі вищої освіти із цікавістю слухали інформацію про засади державної політики підтримки ОСББ, про досвід м. Пирятина та м. Горішні Плавні щодо підтримки та розвитку ОСББ, про співпрацю міської ради м. Миргорода, виконавчого комітету Кременчуцької міської ради з ОСББ.

Студенти також ознайомилися з місцевими програмами з підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків, із закордонним досвідом житлової кооперації, перспективами управління та утримання багатоквартирних житлових будинків.

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: