Тренінг «Фінансова грамотність: знати не можна ігнорувати»

Фінансова грамотність дає відчуття стабільності та допомагає досягти особистих цілей і побудувати міцний фундамент, спираючись на який можна планувати подальше життя.

Знання про те, як ефективно управляти особистими фінансами, важливо отримати вчасно, щоб встигнути їх застосувати та уникнути фінансових помилок, які нашкодять у майбутньому.

Особливості управління особистими фінансами вивчали 4 березня 2021 року викладачі ДНЗ «Полтавське вище міжрегіональне професійне училище» на тренінгу «Фінансова грамотність: знати не можна ігнорувати».

Тренінг провела Вікторія КУЛИК, професорка кафедри бухгалтерського обліку та економічного контролю Полтавської державної аграрної академії, д. е. н., проф., авторка блогу про особисті фінанси в Інстаграм (@cool_personalfinance). Захід відбувся за підтримки Лесі Леонідівни Тягнирядно, заступниці директора з навчально-виробничої роботи ДНЗ «Полтавське вище міжрегіональне професійне училище», к. е. н. Метою цього заходу було розповсюдження інформації про фінансову грамотність та управління особистими фінансами серед викладачів та учнів навчального закладу.

 

Аудиторія: 

Діяльність: