Участь здобувача ОПП Облік і оподаткування у тренінгу PwC Ukraine Careers з MS Excel «ExceLove»

21 червня 2023 року здобувач вищої освіти за ОПП Облік і оподаткування ступеня вищої освіти магістр Юрій Канцедал взяв участь у тренінгу з MS Excel «ExceLove».

Організатор зустрічі – компанія PwC Ukraine Careers, що анонсувала дану подію для студентів 3+ курсу та випускників економічних спеціальностей під девізом: «Фахівці PwC з аудиту щодня працюють з Excel та перевіряють дані як великих корпорацій, так і малого бізнесу. Хто як не вони розкажуть про лайфхаки та ефективний підхід до аналізу даних в Excel?».

Учасникам було надано можливість: розвинути/вдосконалити одну з найважливіших навичок для старту кар’єри у бізнес-сфері - MS Excel; побачити зсередини як працює одна з найвідоміших компаній світу та познайомитися із драйвовою командою аудиторів, а найактивнішим – запрошення на співбесіду у відділ аудиту PwC.

 

Юрій Канцедал отримав сертифікат учасника та поділився враженнями від тренінгу та перебування в офісі компанії:

«Я заповнив заявку, надіслав CV та отримав запрошення на тренінг ExcelLove від компанії PwC. Це був чудово проведений час у компанії молодих і амбітних людей, які навчили нас азам аналізу даних в Excel і декільком швидких комбінаціям клавіш (ключам). Можливо, ці ключі забудуться, якщо я не користуватимуся ними активно, зате я назавжди запам’ятав слова, що чим глибше ти мислиш, чим більше логіки підключаєш в працю з Excel, тим більше ти можеш зробити у ньому. І це дійсно так – можливості в Excel безмежні.

Звичайно перебування в колі освічених, розумних, цілеспрямованих і дружніх людей дають натхнення розвиватися самому і опановувати більше і більше нової корисної інформації, а не лише сидіти на місці і оперувати тими знаннями, що маєш. Я дуже радий, що зміг відвідати захід ExcelLove від PwC і сподіваюся, що найближчим часом із цією спільнотою я ще зустрінуся, а можливо, і знайду себе в ній.

Щиро вдячний своєму викладачу – професору кафедри обліку і оподаткування Світлані Василівні Тютюнник за корисні послання та ідею взяти участь у тренінгу.

Подібні практики вважаю дуже позитивним напрямком саморозвитку і самовдосконалення та бажаю іншим здобувачам не ігнорувати можливості, які надаються поза межами навчального закладу – це один із шляхів професійного росту та майбутнього успіху».