Вітаємо переможниць обласного етапу XIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

 

Попри війну наша молодь активно долучається до творчих конкурсів, не стоїть осторонь суспільно-культурних подій і питань національної ідентичності.

Нещодавно в Полтавському державному аграрному університеті було оголошено підсумки другого етапу XIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

 

28 січня 2023 року в онлайн-форматі відбувся обласний етап конкурсу, підсумки якого тішать і надихають. Із приємністю вітаємо переможниць обласного етапу конкурсу:

 

  • здобувачку вищої освіти за спеціальністю 035 Філологія (035.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська) Шевченко Дарину, яка серед учасників-філологів посіла друге місце, а торік на всеукраїнському етапі цього ж конкурсу виборола третє місце;
  • здобувачку вищої освіти 1 курсу за спеціальністю 071 Облік і оподаткування Клишу Олександру, яка посіла третє місце серед представників студентства нефілологічних спеціальностей.

 

Пишаємося вашими здобутками! Маємо надію, що на всеукраїнському етапі ви якнайкраще виявите свій творчий потенціал і мовну вправність!