Виїзне заняття з навчальної практики зі статистики

Завершилась навчальна практика зі статистики здобувачів вищої освіти 2 курсу спеціальностей «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа та страхування». Впродовж двох тижнів студенти поглиблювали свої знання щодо проведення статистичних досліджень на практичних заняттях та виїзних екскурсіях.

04 липня 2019 р. чергове заняття було проведене за межами академії на базі Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І.П.Котляревського.  

Головний бібліотекар відділу обслуговування користувачів Лисенко Лариса Володимирівна розповіла про історію Полтавської обласної бібліотеки, особливості роботи відділів бібліотеки, а також про виставки та інші цікаві заходи, що відбуваються в її стінах.

Зміст екскурсії був визначений метою виїзного заняття навчальної практики – набуття студентами навичок самостійної роботи з масовими статистичними даними. Отже, майбутнім бухгалтерам та фінансистам розповіли про особливості пошуку даних щодо економічних явищ і процесів у науковій літературі.

Організували екскурсію викладачі кафедри економічної теорії та економічних досліджень ПДАА Рудич А.І., Єгорова О.В., Кононенко Ж.А., Чіп Л.О.

Викладачі та студенти щиро дякують Ларисі Василівні Лисенко та Ніні Анатоліївні Климко, завідувачу відділу обслуговування користувачів Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І.П.Котляревського за сприяння у проведенні заняття та можливість дізнатись багато нового та цікавого.  

 

Аудиторія: 

Діяльність: