Захист курсових робіт студентами спеціальності «Політологія»

19 травня 2021 року відбувся захист курсових робіт здобувачами вищої освіти 2 та 3 курсів спеціальності «Політологія» факультету обліку та фінансів. У своїх дослідженнях майбутні політологи аналізували діяльність політичних інститутів і політичні процеси в Україні та інших країнах.

 

Порушені у студентських роботах питання досить актуальні для сучасної політики, зокрема, це політична корупція та механізми подолання цього явища, політичні конфлікти та засоби їх розв’язання, політичні трансформації, шляхи підвищення політичної активності громадян України, розбудова системи електронної демократії тощо. Варто відзначити, що ці курсові роботи мають практичну спрямованість, їх автори висловили пропозиції щодо вдосконалення політичної системи України. Загалом захист робіт часто переходив у дискусію з приводу зазначених питань. І це зрозуміло, оскільки вони є дуже важливими для нашої політики.

Особливо цікаві роботи (з погляду глибини теоретичного аналізу та актуальності практичних проблем) підготували другокурсники Владислав Гарус і Павло Ходієнко та третьокурсники Валерія Скрипченко і Федір Сидоренко.

 

Комісія у складі завідувачки кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін Сизоненко Н. М., професорки Некряч А. І. і доцента Приходька С. М.  ретельно та об’єктивно оцінила результати дослідження студентів.

Наукові дослідження, проведені студентами, а також сам процес захисту мають стати важливим етапом на шляху їхнього професійного становлення і вдосконалення.

 

Аудиторія: 

Діяльність: