Зустріч із заступницею міського голови Тетяною Бардіною

 

Невіддільним складником освітнього процесу в сучасному закладі вищої освіти, який сприяє набуттю студентами професійних компетентностей і досягненню програмних результатів навчання, є залучення до проведення занять професіоналів-практиків.

25 жовтня 2023 року в рамках вивчення навчальної дисципліни «Політична регіоналістика» здобувачі вищої освіти ступеня магістра за спеціальністю Політологія зустрілися із заступницею міського голови з питань діяльності виконавчих органів Тетяною Бардіною. Спікерка розповіла про власний досвід участі в діяльності органів студентського самоврядування, про професійне становлення і причини, які зумовили рішення активно долучитися до життя міста. Окремо Тетяна Бардіна наголосила на пріоритетних напрямах діяльності Полтавської територіальної громади та проблемах старостинських округів, які входять до її складу.

Студенти мали змогу поставити запитання, обмінятися думками, одержати корисну інформацію й додаткову мотивацію щодо долучення до розбудови громадянського суспільства, реалізації власних проєктів. Ключовим питанням зустрічі, крізь призму якого висвітлювалися різні аспекти життя полтавської громади, було: «Що я зробив / зробила для нашого міста / територіальної громади?»

Маємо надію, що кожен учасник зустрічі принаймні почне цікавитися проблемами міста або навіть долучиться до його розбудови!